. Va utilitzar diferents targetes bancàries de la víctima per treure diners en efectiu i fer compres a establiments

. Va fer diverses retirades de diners no autoritzades per valor de 62.700 euros

Agents de Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de les Corts van detenir el 21 de maig, un dona de 24 anys, com a presumpta autora d’un delicte d’estafa amb targetes bancàries.

El passat 2 de maig els Mossos van rebre la denúncia d’una senyora de 81 anys que va detectar diversos càrrecs no autoritzats en una de les seves targetes bancàries. La víctima va explicar que un dia va anar a retirar diners i no ho va poder fer perquè havia superat el límit establert. En veure això, va fer comprovacions al seu compte i va esbrinar que des del mes de gener algú havia fet operacions que ascendien a més de 32.000 euros.

Una setmana després, la víctima va informar als agents que havia detectat més moviments bancaris fets amb altres targetes que tenia. A més, també va explicar que en dues ocasions va perdre una targeta de crèdit i les dues vegades la va trobar la dona que li feia tasques de la llar.

Gràcies a les gestions d’investigació i algunes informacions que va aportar la víctima, els investigadors van concloure que la dona que feia tasques de la llar era la presumpta autora dels fets. Aquesta dona sempre seguia un mateix patró, feia extraccions de diners amb imports similars a entitats bancàries pròximes al domicili de la víctima, i d'altra banda feia servir les targetes per fer compres a establiments que sempre eren a zones on residia la treballadora.

El passat 21 de maig, els mossos van detenir-la per un delicte d’estafa amb targetes bancàries. Es calcula que la detinguda va fer moviments que ascendeixen a 62.700 euros.

La detinguda va passar el 24 de maig a disposició del jutjat d’instrucció número 16 de Barcelona.


Oficina de Comunicació

Barcelona, 6 de juny de 2024