El Govern al territori

Catalunya compta amb vuit delegacions que representen institucionalment el Govern de la Generalitat al territori. També vetllen perquè les polítiques s'implementin des de la proximitat a l'àmbit local. Així mateix, pel seu coneixement i arrelament al territori, poden detectar les oportunitats i reptes existents en qualsevol àmbit i treballar-hi.

A través de les delegacions, el Govern és més a prop de la ciutadania i a la inversa. N'hi ha una a cada vegueria.

Alt Pirineu i Aran

La Delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran dona servei a les comarques de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, l'Aran, la Cerdanya, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

Barcelona

La Delegació del Govern a Barcelona dona servei a les comarques del Baix Llobregat, Barcelonès, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

Catalunya Central

La Delegació del Govern a la Catalunya Central dona servei a les comarques del Bages, el Berguedà, Osona, el Moianès, el Solsonès i vuit municipis del nord de l'Anoia.

Girona

La Delegació del Govern a Girona dona servei a les comarques de l’Alt Empordà, Baix Empordà, Garrotxa, Gironès, Pla de l'Estany, Ripollès i la Selva.

Lleida

La Delegació del Govern a Lleida dona servei a les comarques de les Garrigues, la Noguera, el Pla d'Urgell, el Segrià, la Segarra i l'Urgell.

Penedès

La Delegació del Govern al Penedès dona servei a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i part de l’Anoia.

Camp de Tarragona

La Delegació del Govern al Camp de Tarragona dona servei a les comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès.

Terres de l'Ebre

La Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre dona servei a les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre.

banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia