Agenda

04 març 2024

Actes del president


11.30
Posada en marxa del nou Fons d'Inversió en Tecnologia Avançada (FITA).

Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (c. del Foc, 57) | Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà l'acte de posada en marxa del Fons d'Inversió en Tecnologia Avançada (FITA), el nou instrument financer impulsat pel Govern amb la finalitat d'afavorir iniciatives empresarials emergents de tecnologia puntera sorgides des del sistema català de recerca i universitats. L'acte comptarà també amb la presència del conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras; la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, i el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, entre d'altres. El president pronunciarà el parlament de cloenda.

Nota: Els mitjans de comunicació interessats a cobrir l'acte és imprescindible que s'acreditin prèviament, abans de dilluns dia 4 a les 9 hores, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).

Actes dels consellers/es


09.00
La consellera Serret compareix al Parlament de Catalunya per explicar el contingut del pressupost del Departament d'Acció Exterior i Unió Europea.

Parlament de Catalunya | Barcelona

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, compareixerà per a informar sobre el contingut del pressupost del Departament que encapçala i dels organismes i les entitats que en depenen.

10.30
La consellera Verge visita una farmàcia en el primer dia de repartiment universal de productes menstruals reutilitzables.

Via Augusta, 49 | Barcelona

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, donarà el tret de sortida a l'acció La Meva regla, les meves regles, la distribució universal de productes menstruals reutilitzables. Ho farà acompanyada del president del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, Jordi Casas Sánchez, i la secretària de Feminismes, Montserrat Pineda Lorenzo.

11.00
El conseller Mascort inaugura l'exposició 'Emboscades. Dones i bosc'.

Jardins del Palau Robert. | Barcelona

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, inaugurarà l'exposició Emboscades. Dones i bosc. El secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Marc Bataller, farà el parlament de benvinguda. La directora general de Difusió, Eva Pomares, assistirà a l'acte.

11.00
El conseller Balcells presenta el mapa de lideratge femení al sistema de salut de Catalunya.

Departament de Salut. Pavelló Ave Maria ( trav. de les Corts, 131-159) | Barcelona

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà el mapa de lideratge femení al Sistema de Salut de Catalunya. Estarà acompanyat per Carme Planas, directora de cures infermeres del Sistema.

11.30
El conseller Campuzano compareix al Parlament per presentar els pressupostos del Departament de Drets Socials.

Parlament de Catalunya ( Parc de la Ciutadella, s/n) | Barcelona

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, compareixerà al Parlament per presentar la proposta de llei de Pressupostos del 2024 en l'àmbit dels drets socials.

11.30
La consellera Simó presenta l'oferta d'ensenyaments obligatoris per al curs 2024-2025.

Departament d'Educació ( Via Augusta, 202-226) | Barcelona

La consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, presentarà l'oferta d'ensenyaments obligatoris per al curs 2024-2025.

15.00
La consellera Garriga presenta el pressupost del Departament de Cultura al Parlament de Catalunya .

Parlament de Catalunya | Barcelona

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, compareixerà davant la Comissió de Cultura del Parlament de Catalunya per explicar el pressupost del Departament de Cultura per al 2024.

17.00
La consellera Ubasart presenta al Parlament els pressupostos del Departament de Justícia, Drets i Memòria.

Parlament de Catalunya ( Parc de la Ciutadella, s/n) | Barcelona

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, presentarà els pressupostos del Departament al Parlament de Catalunya.

18.30
El conseller Campuzano assisteix al diàleg 'Les fundacions com a model de transformació social'.

Casa Seat (Pg. de Gràcia, 109) | Barcelona

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, assistirà al diàleg Les fundacions com a model de transformació social.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined