El Clotilde Fest arriba a la sisena edició com a celebració musical urbana plenament consolidada i en llengua catalana.

Organitzat per Palau Robert amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut - Carnet Jove i de les emissores musicalsRAC105,Els40, Europa FM iFlaixbac i el patrocini de Damm arriba a la sisena edició amb un cartell espectacular.


A la presentació d’avui hi han intervingut Eva Pomares, directora general de Difusió --que ha presentat l’edició d’enguany i la nova gràfica del festival--, els responsables de les emissores Albert Buscarons (RAC105); Sergi Sànchez (Els 40); Lluís Soler (Europa FM) i Didier Auzy (Flaixbac), i Laia Girós, directora general de l’Agència Catalana de la Joventut. També hi han assistit membres dels grups Sexenni i Pelat i Pelut

En la seva presentació, Eva Pomares ha destacat que “es tracta de continuar amb la idea d’atraure el públic jove a Palau Robert, perquè cal que als centres expositius hi vingui, també, gent jove. Clotilde Fest és una iniciativa plenament consolidada de música urbana i el que per al Govern és igualment bàsic: en català. És un festival, com sempre, 100% gratuït, i una forma, també, de donar suport a les ràdios musicals catalanes”.

Les emissores han agraït seguir comptant amb el Clotilde Fest i han presentat les seves propostes, que són les següents:

  1. Dimecres 3 de juliol, a proposta de RAC105: SUU i ALFRED GARCIA
  2. Dimecres 10 de juliol, a proposta d’Els 40: FLASHY ICE CREAM i LILDAMI
  3. Dimecres, 17 de juliol, a proposta d’Europa FM: SEXENNI, PELAT I PELUT i DJ BULMA BEAT
  4. Dimecres 24 de juliol, a proposta de Flaixbac: COCO i FIGA FLAWAS

Per la seva banda, la directora general de l’Agència catalana de Joventut, Laia Girós, ha donat les gràcies i ha anunciat que “les entrades que gestionarà directament Carnet Jove es podran demanar a partir de demà dijous, 6 de juny”.

Les emissores aniran informant i comunicant la forma i terminis en què es podran obtenir les entrades que gestionaran, en cada cas, per als seus respectius concerts.1  

Fitxers adjunts

Dossier de premsa Clotilde Fest 2024

Dossier de premsa Clotilde Fest 2024
PDF | 787891