1. Avui dijous, Manlleu ha acollit la segona representació d’enguany de l’obra amb l’assistència de més de 200 alumnes de 5è i 6è de tres escoles del municipi
  2. Fa 9 anys que es representa aquesta obra de teatre, i fins ara l’han vist uns 9.000 alumnes d’escoles i instituts
  3. Enguany es faran representacions també a La Sènia, L’Hospitalet de Llobregat, Altafulla, Barcelona, Les Borges Blanques, i Palau-solità i Plegamans

Protecció Civil de la Generalitat ha organitzat aquest matí al Teatre Municipal de Manlleu la representació de l’obra de teatre ‘A foc lent’, una activitat que s’emmarca en la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució. L’acte d’avui ha comptat amb la presència de més de 200 alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles Puig Agut, Carme Vedruna i Casals Gràcia.

L’obra de teatre ‘A foc lent’, interpretada per la companyia ‘Milnotes’, explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan. Amb aquesta iniciativa, Protecció Civil de la Generalitat vol apropar els consells de seguretat per gaudir d’una revetlla segura als joves de forma amena i dinàmica.

A la representació de Manlleu hi han participat la responsable de Protecció Civil a la Catalunya Central, Agnès Centellas, i representants del Sistema d’Emergències Mèdiques SEM, que han explicat als menors com actuar en cas de cremades per petards.

Enguany, l’obra de teatre es representarà a una desena de municipis, especialment dirigida a l’alumnat entre 4rt de primària i 1r de l’ESO de diferents centres escolars d’arreu del país. A més de la representació d’ahir a Palafrugell i avui a Manlleu, l’obra arribarà al juny a La Sènia, L’Hospitalet de Llobregat, Altafulla, Barcelona, Les Borges Blanques i Palau Solità i Plegamans.

La peça teatral ‘A foc lent’ es representa des del 2016, i des de llavors s’han fet una setantena de representacions a diversos municipis catalans i l’han vist al voltant de 9.000 alumnes.

Protecció Civil de la Generalitat reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l’etiqueta #revetllasegura als comptes de Twitter @emergenciescat, Instagram i Facebook

Podeu consultar els consells a Revetlles i festes amb foc

1  

Imatges

obra teatre revetlles a Manlleu

obra teatre revetlles a Manlleu 2097721