1. La trobada ha servit per compartir reflexions sobre el context actual i sobre les polítiques feministes i d'igualtat que ha impulsat el Govern aquesta legislatura
El president Aragonès es reuneix amb Angela David
El president i Angela Davis a la seva arribada al Palau. Autor: Arnau Carbonell
{"name":"2024/05/31/09/35/75c414bc-9c15-49f0-b9dd-0cb0e324c63b.jpg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":146881}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha rebut aquest dilluns al Palau de la Generalitat Angela Davis, activista, professora emèrita de Filosofia de la Universitat de Califòrnia i Doctora Honoris Causa de la Universitat Pompeu Fabra.

La reunió ha servit per compartir reflexions sobre el context actual i sobre les polítiques feministes i d'igualtat que ha impulsat el Govern aquesta legislatura. A l'inici de la trobada, Davis ha signat el llibre d'honor del Palau de la Generalitat.

També hi han assistit la directora general de Migracions, Refugi i Antiracisme, Eunice Romero Rivera, i Jule Goikoetxea, filòsofa política, escriptora i activista feminista basca.