Foto{"name":"2024/05/23/13/26/8c48220f-c04e-4062-b5fa-c8ae2554ff11.jpg","author":"Foto","type":"0","location":"0","weight":383853}

Demà, divendres 24, els cinemes estrenen L’últim estiu i Jugant amb foc, amb versió doblada i subtitulada en català. A més, arriba per primer cop a les sales de cinema Red, en versió doblada al català. El doblatge i subtitulació d’aquestes pel·lícules té el suport de la Secretaria de Política Lingüística. Durant el 2024 s’han doblat o subtitulat en català 27 llargmetratges amb el suport del Departament de Cultura.

L’últim estiu

L’Anne, una dona madura, casada i amb dues filles, té una aventura amorosa amb el fill adolescent d’un matrimoni anterior del seu marit. La relació cada cop més apassionada que es va establint entre tots dos posarà en perill la vida familiar i, també, la reputació i la carrera professional de l’Anne, que treballa d’advocada.

Movie Films informa de la distribució d’aquest drama familiar a les sales següents:

 1. JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat). VD
 2. Casal Municipal d'Arnes (Arnes). VD
 3. Casal Municipal d'Ascó (Ascó). VD
 4. Cinema Germandat (Batea). VD
 5. Cinemes Maldà (Barcelona). VOSC
 6. Cinema Rambla de l'Art (Cambrils). VD i VOSC
 7. Cinema Moderno (Caseres). VD
 8. Cinema Alhambra (la Garriga). VD
 9. Cinema Truffaut (Girona). VOSC
 10. Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada (Igualada). VD
 11. Screenbox Funatic (Lleida). VD i VOSC
 12. Casal Municipal de la Pobla de Massaluca (la Pobla de Massaluca). VD
 13. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat). VD i VOSC
 14. Cinemes Guiu (la Seu d'Urgell). VD
 15. Cinemes Majèstic (Tàrrega). VD
 16. Cinesa Parc Vallès (Terrassa). VD
 17. JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls). VD
 18. Auditori de Vandellòs (Vandellòs). VD
 19. Casal Rossinyol (Vilalba dels Arcs). VD


Jugant amb foc

En Mathieu ho deu tot al seu amic Vincent: la casa, la feina i, fins i tot, haver-li salvat la vida anys enrere. Tots dos, amb les parelles respectives, formen un quartet inseparable i menen una vida còmoda a la Costa Blava. Però les infidelitats constants d’en Vincent i els esforços d’en Mathieu per encobrir les aventures sentimentals del seu amic posaran a prova la solidesa de la seva relació. Especialment, quan en Mathieu s’enamori inesperadament d’una de les amants d’en Vincent. Thriller distribuït per Inopia Films.

Red

La Mei Lee, una noia de 13 anys amb molt de caràcter, està una mica tipa de la sobreprotecció de la mare, que no la deixa mai de petja. Per si no n’hi hagués prou amb això, els canvis de l’adolescència la porten a experimentar un fenomen d’allò més sorprenent: cada vegada que s’emociona més del compte —cosa que li passa tot sovint— es converteix en un panda vermell gegantí. Producció de Pixar Animation Studios estrenada l’any 2022 a Disney Plus i disponible a diverses plataformes digitals.

Disney informa de la distribució d’aquesta animació, que arriba per primer cop a la pantalla gran, a les sales següents:

 1. Cinesa Diagonal (Barcelona)
 2. Cine Yelmo Premium Castelldefels (Castelldefels)
 3. Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
 4. Kinépolis Mataró Parc (Mataró)
 5. ACEC CAT Cines Figueres (Figueres)
 6. ACEC Cines Olot (Olot)
 7. Cinesa Parc Vallès (Terrassa)


Impuls a la difusió del cinema en català

El català i l'audiovisual són eixos estratègics del Departament de Cultura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector, incloent-hi les plataformes audiovisuals. Així, en aquest àmbit, el Govern i la CCMA han acordat la incorporació de centenars de títols en català a les plataformes audiovisuals. Mitjançant un conveni, la Corporació cedeix doblatges i subtítols perquè les plataformes puguin incorporar-los als seus catàlegs.


Tràiler de L’últim estiu

Sales de projecció de L’últim estiu

Tràiler de Jugant amb foc

Tràiler de Red

Sales de projecció de Red

Consulteu la cartellera de Cinema en català