Territori

Ferrocarrils reforça el servei a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia demà dilluns 13 de maig

query_builder   12 maig 2024 20:55

event_note Nota de premsa

Ferrocarrils reforça el servei a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia demà dilluns 13 de maig

  1. FGC amplia l’oferta de trens i incrementa el personal a les estacions davant les afectacions a Rodalies


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforça el servei a les Línies Metropolitanes (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia) a partir de demà dilluns, dia 13 de maig, davant les afectacions a diverses línies de Rodalies i l’augment de la demanda a les estacions d’FGC de Sabadell, Terrassa i Martorell.

Pel que fa a la línia Barcelona-Vallès, es perllongarà el servei de l’hora punta més enllà de la franja habitual, de 7.30 h a 9.30 h, en la mesura que hi hagi una forta afluència de passatge. Així, passarà un tren cada 5 minuts per Terrassa i Sabadell i cada 2,5 minuts per Sant Cugat. A la tarda, Ferrocarrils augmentarà les circulacions per facilitar el retorn de les persones usuàries.

A la línia Llobregat-Anoia, es reforçarà el servei entre Barcelona i Martorell amb trens que doblaran la seva capacitat, amb sis cotxes, i s’afegiran més circulacions mentre hi hagi una forta demanda.

Ferrocarrils també reforçarà el personal a les estacions de Sabadell Nord, Terrassa Estació del Nord i Martorell Central per millorar la fluïdesa en els accessos a estacions i andanes i per donar assessorament a les persones usuàries.

L’estat del servei es podrà consultar a través del perfil @FGC d’X (abans Twitter) i trucant al telèfon d’atenció al client 012.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia