Com ja és tradició, amb l’arribada de la primavera comença l’activitat musical al jardí de Palau Robert. En aliança amb la promotora de concerts The Project, i en el marc del Voll-DammFestival Jazz Barcelona 2024, el primer cicle musical proposat enguany estarà dedicat al swing. Tota una declaració de principis, i una invitació a gaudir de la música, però també a ballar-la desinhibidament i esdevenir protagonista de quatre concerts irresistibles.


En paraules de la directora general de Difusió, Eva Pomares, “apostem per obrir portes a la cultura pels veïns del barri i de la ciutat en un dels espais més bonics de Palau Robert, el jardí”. El nou cicle Matins de Swing, ha destacat, “és una proposta musical d’alta qualitat i gratuïta. I estem molt contents de fer-ho amb un festival tant consolidat com el Barcelona Jazz Festival”

El cicle Matins de swing tindrà lloc durant quatre diumenges de primavera al jardí. L’accés, com sempre, serà gratuït i d’accés lliure fins a completar l’aforament màxim de 300 persones. El públic assistent podrà seguir els concerts assegut, però també es reservarà un espai adaptat ben a prop de l’escenari perquè s’hi pugui ballar.

Els concerts es duran a terme els dies 7 i 21 d’abril i 5 i 12 de maig, en horari de 12 a 14h. Ens acompanyaran, per aquest ordre, els grups Gili-Romaní Hot Jazz Cats, Swing Engine Dance Quartet, María Esteban Quintet-Voces veladas i Afrosideral

GILI-ROMANÍ HOT JAZZ CATS(7 d’abril)

 1. Ricard Gili, trompeta i veu
 2. Oriol Romaní, clarinet
 3. Federico Mazzanti, piano
 4. Queralt Camps, contrabaix
 5. Xavi Hinojosa, bateria


SWING ENGINE DANCE QUARTET (21 d’abril)

 1. Joan Torrentó Vilarnau, violí
 2. Carla Motis, guitarra
 3. Johannes North, contrabaix
 4. Pablo Ruiz, bateria


MARÍA ESTEBAN QUINTET (5 de maig)

Voces Veladas

 1. María Esteban, veu
 2. Edu Cabello, saxo i flauta
 3. Miquel de Riba, guitarra
 4. David Muñoz, contrabaix
 5. Santi Colomer, bateria


AFROSIDERAL (12 de maig)

 1. Kumar Sublevao-Beat, veu i groove box
 2. Alan Sousa, percussions i cors


L’activitat musical de Palau Robert d’enguany comptarà també amb dos concerts dedicats a la cantant Núria Feliu, objecte d’una exposició exhaustiva a les sales 1 i 2 de Palau Robert, el dies 14 d’abril i 19 de maig, i amb una nova edició del ja consolidat Clotildefest, el festival de música jove, en català, de franc i al centre mateix de la ciutat de Barcelona, que se celebrarà al llarg del mes de juliol.

1  

Fitxers adjunts

PR

PR
PDF | 6786313