Els dos nous parcs de bombers voluntaris entraran en funcionament el primer trimestre de l’any vinent


   {"name":"2024/03/14/18/08/3a3ae809-6a28-47f3-b667-8c8111c9aec2.jpeg","author":"Carles Savalls","type":"0","location":"0","weight":"125368"}

Els darrers dies s’han publicat les licitacions de les obres per a l'assistència tècnica per a la redacció dels projectes i la posterior execució de les obres de la nova construcció dels nous parcs de Bombers voluntaris de Seròs i Gelida.La previsió és que els dos nous equipaments es puguin posar en funcionament el primer trimestre de l’any vinent.

La nova construcció del parc de Bombers voluntaris de Seròs estarà situada alcarrer Indústria d’aquesta localitat del Segrià i tindrà una superfície útil de 832 m². El pressupost estimat per a la construcció del nou equipament és de 1’78 milions d’euros.

La nova edificació donarà cabuda a 31 operatius de Bombers, preveient‐se vestidors i serveis per a 25 homes i 6 dones, i 3 cotxes de servei logotipats. El nou parc comptarà amb una zona de dependències formada pel vestíbul d'entrada/accés, sala de control, espais per documentació operativa, cuina, gimnàs i serveis higiènics, entre d'altres. D'altra banda, hi haurà també una zona de vehicles conformada per una zona de cotxeres, una zona de manteniment mecànic, zona de magatzem i zona d'instal·lacions.

D’altra banda, el nou parc de Bombers de Gelida, que estarà ubicat al Camí de Can Valls, tindrà una superfície total construïda de 956,80 metres quadrats. El pressupost estimat per a la seva construcció serà de 2’25 milions d’euros.

La nova edificació, de dues plantes, comptarà amb una zona de dependències conformada per una zona vestíbul d’entrada/accés, una sala de control, un espai per documentació operativa, serveis higiènics, menjador i gimnàs, entre altres serveis.

També disposarà d’una zona de vehicles formada per cotxeres, espia de manteniment mecànic, zona de magatzem, d’equips EPI i d’instal·lacions.

2  

Imatges

292152

589212