sessió de cuina{"name":"2025/04/17/13/37/092b73a9-39e3-4888-b6a4-2e22fb676c28.jpg","author":"DARPA","type":"0","location":"0","weight":226290}


Es tracta d’una de les accions del Pla de valorització de la carn de caça que impulsa el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació per augmentar-ne el consum

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació organitza el pròxim dimarts, 22 d’abril, dues jornada de formació sobre la carn de caça, a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès i a l’Escola d’Hostaleria de Girona. Aquesta és una de les accions del Pla de valorització de la carn de caça a Catalunya i busca augmentar-ne el consum per contribuir a controlar les sobrepoblacions d’algunes espècies cinegètiques i fomentar l’economia local.

L’alumnat rebrà una formació tècnica sobre la legislació de la comercialització de la carn de caça, el circuit, la garantia sanitària i les propietats de la carn.

A Ripoll, hi haurà una sessió demostrativa de cuina a càrrec de Ferran Pont cuiner del Quinze Ous de les Preses ( Garrotxa). Es parlarà de la diferent tipologia de peces i es farà una demostració de cuina amb l’elaboració de diferents plats i tècniques. A Girona, la classe de cuina la farà en Lluís Dagà, de l’Atelier Dagà Clos de Llagostera (Gironès). Es parlarà dels plats més clàssics amb carn de caça a la cuina europea i francesa, fins a la cuina contemporània i de proximitat.

Nota: Els mitjans que vulguin assistir a alguna de les sessions de cuina de caça poden confirmar l'assistència a aorriols@gencat.cat


JORNADA A RIPOLL

Lloc: Aula d’Hostaleria del Ripollès. Carrer Joan Miró, n. 2-4. Ripoll

Dia: Dimarts, 22 d’abril de 2025

Hora: 10.30h


JORNADA A GIRONA

Lloc: Institut Escola d’Hostaleria de Girona. Carrer Josep Viader Moliner, 11

Dia: Dimarts, 22 d’abril de 2025

Hora: 15.30h