La UdL acollirà més d'un centenar de professionals i investigadors durant dijous i divendres 

La Secretària d’Infància, Adolescència i Joventut (SIAJ), Núria Valls i Carol, inaugurarà demà dijous a Lleida, a les 16.00 hores, el Fòrum d’Estudis sobre la Joventut, que en aquesta 24a edició porta per lema “OK Boomers. Deixeu pas. Cap a les polítiques de joventut 2030".Ho farà acompanyada del vicerector de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat de Lleida, Joan Josep Busqueta Riu, i del regidor de Joventut, Educació, Ocupació, Festes i Igualtat de la Paeria de Lleida, Xavier Blanco Pérez.

Amb la vista posada en la imminent presentació del Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2030 (PNJCat) el Fòrum abordarà en aquesta edició els diferents reptes i necessitats dels joves en quatre dels àmbits definits pel propi Pla: l’emancipació, l’equitat, el benestar i la participació.

Es preveu la participació al Fòrum de més d’un centenar de professionals, investigadors i responsables de joventut.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

La Secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls i Carol, inaugura la XXIV edició del Fòrum d’Estudis sobre la Joventut.

DIA:

Dijous, 16 de novembre de 2023

HORA:

16.00 hores

LLOC:

Sala de videoconferències del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida. Carrer Jaume II, 67 bis. Lleida.