El director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia; Joan Gòdia i Tresánchez, i el delegat a Tarragona de la Fundació Espigoladors, Daniel Martínez, informaran el dimecres 4 d’octubre a les 12.30 hores de l’espigolada que s’estarà realitzant a un camp de Reus en el marc de la campanya Aprofitem els aliments que impulsa el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural
El punt de trobada és https://maps.app.goo.gl/mKZNhS2Ax8gMb4Qp7
Els aliments que es recullin s’aprofitaran pel Gran Dinar d’Aprofitament que se celebrarà el dissabte 7 d’octubre a la plaça Corsini de Tarragona i que organitza el Departament amb el suport de la Fundació Banc dels Aliments de Tarragona, la Plataforma Aprofitem els Aliments, la Fundació Espigoladors i l’Ajuntament de Tarragona.
El director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia; Joan Gòdia i Tresánchez, i el delegat a Tarragona de la Fundació Espigoladors, Daniel Martínez, informaran de l'espigolada que s'estarà realitzant a Reus en el marc de la campanya Aprofitem els aliments que impulsa el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural
Els aliments que es recullin s'aprofitaran pel Gran Dinar d'Aprofitament que se celebrarà el dissabte 7 d'octubre a la plaça Corsini de Tarragona i que organitza el Departament amb el suport de la Fundació Banc dels Aliments de Tarragona, la Plataforma Aprofitem els Aliments, la Fundació Espigoladors i l'Ajuntament de Tarragona.



