Natália Mas Guix

Natàlia Mas Guix Consellera d'Economia i Hisenda

Nascuda a Sant Martí de Tous l'any 1979.

És llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i en Comerç Internacional per la Universitat Pompeu Fabra. Té un màster en Economia Europea pel Col·legi d'Europa (Bruges, Bèlgica) i un màster en Política Econòmica per la Universitat de Columbia (Estats Units).

És la primera dona que es responsabilitzarà del Departament. Compta amb una àmplia experiència tant com a economista en l'àmbit europeu com a Govern. Entre 2004 i 2015 va treballar al Banc Central Europeu, primer com a economista a les direccions generals d'Economia (divisió d'Afers Exteriors) i d'Estadística (divisió d'Estadístiques Monetàries i Financeres) i, des del 2010, com a experta en Estabilitat Financera a la direcció general de Política Macroprudencial i Estabilitat Financera.

En l'àmbit del Govern de la Generalitat de Catalunya, fins ara, ha estat directora general d'Indústria del Departament d'Empresa i Treball. I, entre el 2019 i el maig de 2021, va ser secretària d'Economia del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.