Natàlia Garriga

Natàlia Garriga Ibáñez Consellera de Cultura

Nascuda a Barcelona l'any 1969.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, va completar els estudis amb un postgrau de comptabilitat per a advocats a la Universitat de Barcelona i amb un mestratge en funció directiva a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

L'any 1989 es va incorporar a la Generalitat de Catalunya, treballant a l'Institut Català del Crèdit Agrari, depenent del Departament d'Economia. També ha exercit diversos càrrecs al Departament de la Presidència, a la Direcció General de Coordinació Interdepartamental.

Entre 2007 i 2016 va ser gerent de l'Institut Català de les Empreses Culturals, del Departament de Cultura. Ha col·laborat com a professora de la Universitat Oberta de Catalunya entre 1998 i 2014.

El 19 de gener de 2016 es va incorporar com a directora de Serveis del Departament de Vicepresidència i Economia i Hisenda. Durant aquests darrers cinc anys ha format part del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural i del Teatre Nacional de Catalunya, entre altres.

Actualment és Secretària de Política Cultural, Educació i Esports d'Esquerra Republicana de Catalunya.