1. La companyia ha invertit sis milions d’euros en el nou equipament de 1.500 metres quadrats per donar servei a indústries com la farmacèutica, la biotecnològica, l’electrònica o l’alimentària, que requereixen baixos nivells de contaminació de partícules
  2. El projecte d’expansió d’Elis a Catalunya ha comptat amb el suport del Govern per mitjà d’ACCIÓ
  3. L’empresa, especialista en la prestació de serveis de lloguer i manteniment de roba i equips tèxtils, reforça així la seva presència a Catalunya, on ja disposa de centres a Barcelona, Parets del Vallès i Castellví de Rosanes
  4. En l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions hi ha participat el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, que ha destacat“el salt tecnològic de l’empresa per seguir dotant de valor afegit la seva presència a Catalunya


L’empresa francesa Elis ha inaugurat aquest dimecres la seva nova planta de bugaderia industrial per a sales blanques a Granollers (Vallès Oriental). El projecte ha comptat amb una inversió de sis milions d’euros i ha permès la creació de 50 nous llocs de treball en unes noves instal·lacions que ocupen 1.500 metres quadrats dins d’una superfície total de 3.000. La companyia, experta en la prestació de serveis de lloguer i manteniment de roba i equips tèxtils, reforça d’aquesta manera la seva presència a Catalunya amb unes noves instal·lacions especialitzades en el tractament d’equipament per a la indústria farmacèutica, biotecnològica, electrònica o alimentària, que requereixen baixos nivells de contaminació de partícules.

El projecte d’Elis per ampliar la seva presència a Catalunya amb una nova planta industrial ha comptat amb el suport del Govern per mitjà d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball. En l’acte d’inauguració hi ha participat el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat pel director executiu d’ACCIÓ, Joan Romero i Circuns.

Pel conseller Torrent, la nova planta d’Elis a Granollers representa “un salt tecnològic de l’empresa per seguir dotant de valor afegit la seva presència a Catalunya”. Pel titular d’Empresa i Treball, el fet que la companyia obri una nova planta i hi sumi nous components tecnològics “demostra la capacitat de Catalunya per fer créixer en quantitat i qualitat els projectes de les multinacionals que inverteixen al nostre país”.

Mathieu Chapelle, director general d’Elis a l’Estat, ha assegurat que “estem molt orgullosos d’inaugurar aquesta planta a Granollers, una instal·lació que representa el futur de la bugaderia industrial per a sales blanques”. En aquest sentit, “aquesta inversió ens permet no només satisfer les necessitats actuals dels nostres clients, sinó també preparar-nos per a futures demandes i assegurar un servei d’alta qualitat i confiança”, ha afegit.

La nova planta d’Elis a Granollers se centra a donar servei a sales blanques i tindrà una capacitat, quan estigui en ple funcionament, de tractar 96.000 peces de roba a la setmana. Aquest tipus d’instal·lacions són entorns que mantenen baixos nivells de contaminació i on el control de partícules i la higiene són crítics per assegurar la qualitat i la seguretat dels productes.

En aquest sentit, les noves instal·lacions de l’empresa a la capital del Vallès Oriental reuneixen tots els estàndards de neteja i esterilització requerits per indústries com la farmacèutica o l’alimentària. De fet, la planta està equipada amb un sistema automatitzat de gestió de tèxtils i compta amb dues sales diferents (ISO 5 i ISO 7) per tal d’assegurar un procés eficient i d’alta precisió en la neteja i la desinfecció de les peces d’acord amb els requisits de cada indústria.

L’empresa Elis, de matriu francesa, ofereix els seus serveis de lloguer i manteniment de roba i equips tèxtils a sectors com la indústria, la salut, l’hostaleria o els serveis. A banda de les noves instal·lacions a Granollers, la companyia disposa a Catalunya d’oficines a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) i plantes operatives a Barcelona, Parets del Vallès (Vallès Oriental) i Castellví de Rosanes (Baix Llobregat).


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

@empresacat | @treballcat

►►► més xarxes socials


2  

Imatges

El conseller Torrent durant l'acte d'inauguració de les noves instal·lacions de l'empresa Elis, a Granollers.

El conseller Torrent durant l'acte d'inauguració de les noves instal·lacions de l'empresa Elis, a Granollers. 116869

El conseller Torrent i el director general d'Elis a l'Estat, Mathieu Chapelle.

El conseller Torrent i el director general d'Elis a l'Estat, Mathieu Chapelle. 235290