Accessos directes:
gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar

Privacitat i interacció: política de protecció de dades i d'interacció del compte Twitter de @govern

Presentació i objectius

El Govern de la Generalitat de Catalunya reforça els espais de comunicació amb la ciutadania amb la presència a la plataforma Twitter mitjançant el compte oficial @govern. Aquest canal té per objectiu difondre a la xarxa el dia a dia de l'executiu català i els posicionaments polítics.

Per a consultes vinculades a dubtes administratius o serveis específics, la Generalitat posa a disposició de l'usuari altres canals com:


Pel que fa als criteris de privacitat

El Govern de la Generalitat de Catalunya garanteix que les dades personals lliurades pels usuaris a través de la plataforma Twitter a @govern rebran el mateix tracte de confidencialitat que els lliurats via web i respectant els termes establerts per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

Tanmateix, es recorda que les dades publicades a Twitter estan subjectes a la política de privacitat que la mateixa empresa estableix i que es poden consultar a http://twitter.com/privacy.

Pel que fa als criteris d'interacció

El perfil @govern porta a terme un seguiment de la receptivitat dels usuaris i l'escolta activa de la ciutadania a través de la plataforma Twitter amb la finalitat de completar el coneixement dels dubtes, inquietuds, preferències, valoracions, opinions i expectatives de la ciutadania entorn a les polítiques públiques subjectes al marc competencial del Govern de la Generalitat. Aquest acompanyament es porta a terme mitjançant vies alternatives al seguici directe d'usuaris.

La política d'interacció de @govern persegueix garantir, per sobre de tot, els criteris d'equitat en el tracte i la llibertat d'expressió. A més, cerca transmetre els valors de responsabilitat institucional,tolerància, respecte i justícia, al mateix temps que vol avançar cap a una relació més propera i directa entre el ciutadà i l'Administració pública.

La mateixa política reserva a ocasions excepcionals la resposta directa als usuaris a fi d'evitar un tracte diferencial entre la ciutadania activa a la Xarxa. Les comunicacions es produeixen, doncs, de forma oberta i transparent a tota la comunitat de seguidors del perfil i es reserva la possibilitat de respondre via missatge directe aquelles qüestions que requereixin un tractament personalitzat: a aquest efecte, cal usar el formulari de contacte detallat més avall. D'altra banda, per tal de garantir una gestió neutral i el més objectiva possible dels fluxos informatius produïts en l'entorn virtual, el perfil @govern prioritzarà sempre la interacció amb altres perfils de naturalesa institucional o corporativa i d'igual condició en termes d'oficialitat i veracitat contrastada.

Per més informació pots enviar un mail a través d'aquest formulari.

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat