Accessos directes:
gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
13-06-2018 18.17

Consellera Chacón: "No es pot parlar de feblesa de l'economia catalana"

Moment de la reunió
·     La titular d’Empresa i Coneixement es reuneix amb els representants de PIMEC en el seu primer acte públic amb el món empresarial per conèixer les necessitats de l'empresariat català
 
La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, s’ha reunit avui amb els representants de PIMEC, en el seu primer acte públic amb el món empresarial, per tal de conèixer de primera mà les necessitats i les demandes de l’empresariat català i per oferir-los la col·laboració del Govern per crear un país atractiu per a la creació d’ocupació i de riquesa. En la reunió hi han participat el president de Pimec, Josep González; el secretari general de l’entitat, Antonio Cañete; el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joaquim Ferrer, i els representants de les diferents sectorials de PIMEC.
 
Chacón ha volgut agrair a PIMEC la seva “lleialtat i rigor en la interpretació de les dades i indicadors objectius de l’economia catalana”. En aquest sentit, la consellera ha deixat clar que “no es pot parlar de feblesa de l’economia catalana quan les xifres són objectives i demostren el contrari”.
 
La reunió ha servit per repassar els principals afers i peticions que preocupen cadascuna de les sectorials de PIMEC, i que la consellera s’ha compromès a estudiar i analitzar amb les corresponent direccions generals del Departament. Chacón ha posat en valor la labor d’aquestes comissions, i ha destacat “la capil·laritat que té PIMEC entre l’empresariat català”.
 
Per la seva part, González ha volgut agrair a la consellera que hagi triat PIMEC per a la seva primera visita a una patronal.
Fotografies
Moment de la reunió de la consellera Chacón amb els representants de PIMEC

Moment de la reunió de la consellera Chacón amb els representants de PIMEC JPG 1,815MB

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat