Accessos directes:
gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
11-01-2017 13.46

El conseller Romeva rep els membres del grup UPC ecoRacing, campiˇ a la competiciˇ d'AustrÓlia de monoplaces elŔctrics

El conseller ha rebut aquesta tarda els membres de l'Associaciˇ d'Investigaciˇ Tecnol˛gica, guanyadora en la categoria de cotxes elŔctrics en la competiciˇ Formula Student

El conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, ha rebut aquesta tarda a la seu del Departament els membres de l’Associació d’Investigació Tecnològica UPC ecoRacing guanyadora en la categoria de cotxes elèctrics en la competició Formula Student, celebrada a Austràlia el passat mes de desembre.
 
El conseller amb el grup UPC ecoRacing
 
Romeva ha felicitat els integrants de la UPC EcoRacing pel triomf assolit en la passada edició de la competició Formula Student que va tenir lloc a Melbourne (Austràlia). També ha agraït la seva contribució en la projecció de Catalunya a l’exterior a través de la seva excel·lent trajectòria i palmarès.
 
El grup UPC ecoRacing, integrat per estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), va obtenir la primera posició en la categoria de vehicles elèctrics i una meritòria segona posició en la classificació general absoluta, entre d’altres premis. L’equip català, que participava amb un vehicle 100% elèctric i amb l’exterior 100% reciclable, era l’únic representant europeu en una competició en la qual hi van participar equips procedents de 25 països de tot el món. Els resultats obtinguts han contribuït a consolidar la seva trajectòria i palmarès iniciat el 2008, i ha situat el grup en la 7a posició de tots els equips del món. L’ocasió, doncs, ha permès ampliar l’horitzó de l’activitat desenvolupada per l’Associació a nivell intercontinental i se suma a l’excel·lent palmarès que ja ostentava a nivell europeu.
 
Projecte UPC ecoRacing
 
L’Associació d’Investigació Tecnològica UPC EcoRacing està integrada per 40 membres i treballa per desenvolupar noves tecnologies en l’àmbit de l’automoció sostenible. El grup és coordinat 100% per estudiants d’Enginyeria de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
Fotografies
El conseller amb els membres del grup UPC ecoRacing

El conseller amb els membres del grup UPC ecoRacing JPG 6,443MB

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat