Accessos directes:
gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
13-02-2017 19.00

Comencen els treballs per a la celebració del I Congrés de l'Acció Social Inclusió.cat

La consellera Bassa i el rector de la Universitat de Vic presideixen la primera reunió del Comitè de Direcció del Congrés de l'Acció Social

Comencen els treballs per a la celebració del I Congrés de l'Acció Social Inclusió.cat
La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i el rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, han presidit avui la primera reunió del Comitè de Direcció per al I Congrés de l'Acció Social. El Congrés Inclusió.cat tindrà lloc el 6 i 7 de juliol de 2017 a la Universitat de Vic, data que vol ser de referència per a la trobada de tots els actors que configuren el Sistema Català de Serveis Socials aglutinant els diversos agents dels serveis socials del país per generar sinèrgies i cohesionar el coneixement en serveis socials generat per acadèmics, investigadors i professionals.
 
El Congrés té per objectiu potenciar i reforçar la innovació, el coneixement i la professionalització del sector social. En aquesta primera edició, se centra en l’atenció integrada entre els serveis socials i els de salut.
 
Inclusió.cat tractarà temes com l’atenció integrada a Catalunya, els models de governança, els nous models d’atenció a la persona o la innovació en l’atenció domiciliària, entre altres.
 
El congrés va dirigit a professionals en l’àmbit dels serveis socials, representants  d’entitats del tercer sector social, personal investigadors, acadèmicsi expertsen l’àmbit dels serveis socials, així com a estudiants de grau, postgrau i doctorands de disciplines vinculades als serveis socials.
 
En la primera reunió del Comitè de Direcció s'ha aprovat el  Comitè Organitzador i el Comitè Científic que, respectivament, han de garantir el desenvolupament del Congrés, així com els continguts i estructura del mateix.
 
La web del congrés estarà disponible properament.
Fotografies
Imatge de la reunió

Imatge de la reunió JPG 1,54MB

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat